Prodajni programi

Nadomestni deli BMW
Vsak posamični BMW del je deležen enakih standardov kvalitete kot BMW vozila—od načrtovanja konstrukcije do zagotavljanja kvalitete. Natančnost delovanja in kvaliteta posameznega dela zagotavljajo da bo način delovanja komponent oz. njihove funkcije natančno usklajene s sistemom vozila.
 
Nadomestni deli Audi, VW, Porsche, Seat, Škoda
Da bo vaše vozilo ohranilo originalno vrednost, uporabite originalne nadomestne dele VAG. Natančno prileganje originalnih karoserijskih delov omogoča prihranek časa pri montaži vsaj tudi do 50%, kar se pozna tudi pri plačilu storitve kleparju.
 
Olja in maziva Mobil 1
Mobil maziva ne samo, da vzdržujejo vaš motor, temveč ga tudi ščitijo. Skozi tehnološke napredke pri detergentih in aditivih, Mobil maziva ohranjajo vaš motor čistejši dalj časa. Poleg odstranjevanja nečistoč in mulja, tudi podmazujejo in hladijo. To je zelo pomembno, ker je že najmanjši delec ali obloga lahko vzrok okvare.
 
Olja in maziva BP
Napredna tehnologija BP maziv daje neprekosljivo zaščito z namenom podaljšanja življenske dobe vašega motorja—in pomaga, da se njegove vrhunske karakteristike obdržijo leta in leta. V svetu ena najpriznanejših znamk motornega olja.
 
Olja in maziva Petronas
Maziva Petronas omogočajo odlično zaščito s ciljem podaljšanja življenske dobe  motorja. Visokokakovostna Petronas maziva podaljšujejo trajanje in vrednost vašega motorja. Poleg tega zmanjšujejo verjetnost nastanka dragih popravil. Petronas olja prav tako izboljšajo tek motorja in pomagajo pri prihranku goriva.
 
Deli podvozja Lemförder
Lemförder ponuja izdelke narejene za skoraj vse vrste vozil. Široka ponudba izdelkov visoke kakovosti je rezultat več kot 100 let izkušenj z izboljševanjem produktov, ki so ves čas ekstremno testirane v motoršportu ter med doseganjem hitrostnih rekordov. .
 
Filtri Mahle
Tradicija in inovativnost  omogočata tovarni, da je spoštovan poslovni partner in priznan dobavitelj v avtomobilski industriji. Mahle kot prvo vgradnjo dobavlja svoje izdelke najbolj priznanim proizvajalcem avtomobilov—kot npr. BMW.
 
Filtri in filtrirni sistemi Mann-Hummel
Podjetje Mann-Hummel je eden največjih proizvajalcev filtrov in filtrirnih sistemov na svetu. Kakovost njihovih izdelkov potrjuje dejstvo, da jih za prvo vgradnjo izberejo največji proizvajalci vozil na svetu. Prodajni program obsega zračne, oljne, bencinske, dizelske, hidravlične in kabinske filtre za osebna in gospodarska vozila.
 
Deli in menjalniki ZF   
ZF zagotavlja najvišjo kakovost nadomestnih delov za ročne, avtomatizirane in avtomatske menjalnike. Program nadomestnih delov ZF obsega originalne dele menjalnikov, prem, diferencialov in volanskih mehanizmov ZF, originalna olja po ZF specifikaciji, povsem nove originalne menjalnike ali tovarniško obnovljene v ZF po posebnih cenah in z garancijo.
 
Sklopke in blažilniki Sachs
Podjetje ZF Trading je z blagovno znamko Sachs eden vodilnih svetovnih proizvajalcev blažilnikov, sklopk in delov za njih, tako za osebni in gospodarski program. Pri izdelavi sklopk in blažilnikov Sachs se uporabljajo le najkakovostnejši materiali in sestavni deli. Le izbor kakovostne sklopke in njenih delov zagotavlja dolgotrajno in brezhibno delovanje.
 
Zavorni sistemi ATE    
ATE je vodilna znamka na neodvisnem trgu delov zavor za osebna vozila in je eden vodilnih dobaviteljev zavor za prvo vgradnjo pri nemških in večini evropskih proizvajalcev vozil (VW, Opel, Mercedes-Benz, BMW, Renault, Peugeot/Citroen, …). S svojo široko ponudbo se ne omejuje zgolj na evropske znamke vozil, ampak opremlja tudi vozila japonskih proizvajalcev.
 
Zavorne ploščice WINNARD    
Zavorni sistemi Winnard so namenjene voznikom, ki želijo zavore po ugodni ceni, vendar z zagotovljeno kakovostjo. Prodajni program je usmerjen na zavorne ploščice, zavorne bobne in diske za dostavna, tovorna vozila in avtobuse.
 
Hladilni sistemi in klimatske naprave Behr Hella Service       
Podjetje Behr Hella Service je eno vodilnih podjetij na svetu na področju hladilnih sistemov in klimatskih naprav za vse vrste vozil. Njegove proizvode najdemo v prvi vgradnji vseh večjih svetovnih proizvajalcev osebnih in gospodarskih vozil. Proizvaja hladilnike, hladilnike polnilnega zraka, oljne hladilnike, visco sklopke, kondenzatorje, uparjalnike, ventile, kompresorje, kabinske filtre.
 
Motorni deli Kolbenschmidt-Pierburg
Kolbenschmidt je vodilno nemško podjetje pri izdelavi motornih delov tako za osebni ko tudi gospodarski program. Podjetje Pierburg proizvaja dele, ki so povezani z novejšimi vozili in ponuja predvsem merilce pretoka zraka, ventile ECR-ACR, električne črpalke za gorivo, …
 
Vžigalni sistemi BERU       
Beru je podjetje, specializirano za opremo za zagon dieselskih motorjev in elektronskih sistemov. Še posebej so uspešni v segmentu ogrevalnih svečk. v katerem ima 40% tržni delež v svetu. Prodajni program obsega vžigalne svečke za bencinske in ogravalne za dizelske motorje, vžigalne kable in tuljave, lambda sonde, brisalce in ostalo avtoelektriko.
 
Zavore in deli za tovorna vozila Hermann Peters
Nemški proizvajalec zavor in delov za tovorna vozila Hermann Peters trži svoje izdelke pod blagovno znamko ORIGINAL PE. Prodajni program zajema več kot 10.000 rezervnih delov za tovorna vozila in priklopnike. Zavore, vztrajniki, vodne črpalke PE so znani po izredno visoki kakovosti, poleg tega pa jih odlikuje tudi zelo konkurenčna cena.
 
Pogonski jermeni Continental Contitech       
Podjetje je del koncerna Continental. Prodajni program obsega pogonske jermene za vsevrste vozil in zračne vzmeti za tovorna vozila. Odlikuje jih izjemna kakovost izdelave. Tako v segmentu pogonskih jermenov, kot tudi v segmentu zračnih vzmeti so vodilni svetovni proizvajalec pri prvo vgradnjah.
 
Tesnila in batni obročki Goetze
Tesnila Goetze z dolgoletno tradicijo zanesljivosti in vrhunsko kakovostjo sodijo v sam vrh proizvajalcev tesnil. Program tesnil in batnih obročkov je na voljo za osebna in tovorna vozila. Po zamenjavi tesnil z tesnili Goetze lahko motorju povrnete lastnosti prvotne življenske dobe.
 
Akumulatorji Moll
Število električnih porabnikov v motornih vozilih je vse večje, zato se od akumulatorjev zahteva temu prilagojeno višjo kapaciteto in kvaliteto. Mollove akumulatorje odlikuje visoka zmogljivost, vzdržljivost in zanesljivost ob vsakem letnem času.
 
Filtri Hengst  
Podjetje Hengst že od leta 1958 proizvaja filtre vseh vrst za avtomobilsko industrijo. Tradicija in inovativnost  omogočata tovarni, da je spoštovan poslovni partner in priznan dobavitelj v avtomobilski industriji. Hengst kot prvo vgradnjo dobavlja svoje izdelke najbolj priznanim proizvajalcem avtomobilov.